Långt ifrån den vackra soluppgången och den varma poolen på Siva Beach Grand Hotel sker Fotomaraton. Det är Fotosöndag som har sett till att vi hungriga Fotosöndag-fotografer får en hel lördag (25/2 9:00 – 15:00) att fotografera ett tema i timmen. Detta ska bli fantastiskt roligt och jag anmälde mig direkt på morgonen när jag fick mailet utav dom. Kul och se vilka som sitter med i juryn också eftersom jag följer vissa av dom via twitter och läser deras artiklar på olika sajter. Nu är det bara att hålla tummarna att jag får fram några fotografier jag är nöjd med, sen får juryn sköta resten.

Här är poolen från Siva Beach Grand Hotel en tidig morgon i februari 2012 då jag la mobilen i safty-boxen och enbart hade kameran i handen under hela semestern.

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”