Fotomaran

februari 24 Av Joakim Berndes

I morgon är det dags (2012-02-25). #fotomaraton med Fotosondag.se och 132 stycken deltagare. Dessutom en jury som består av: Jessica Gow Länk, Gordon Andersson Länk, Elin Kero Länk och Baard Hansen Länk. Har bestämt mig för att vara hemma istället för Stockholm och fotografera eftersom min fru är jätte förkyld så det kanske blir bilder på vår dotter i morgon, vem vet.

Är laddad och ser fram emot detta just på grund av att Fotosöndag är otroligt kreativt och utmanande. Själv sitter jag och funderar på om jag bara ska köra med mina Samyang gluggar för att gör det mer spännande. Men det ska jag låta vara osagt, men dom är ruskigt skarpa och jag är jätte nöjd med dem men min Canon 50/1,8 II hänger med om så det är den enda gluggen jag ska använda.

Dags att kolla utrustningen i väskan och se till att kaffet är varmt runt 9:00 när första temat presenteras på Twitter. Ni kan även följa mig på Twitter i morgon då jag kommer att försöka skicka Tweets under de 6 timmar #fotomaraton vara. Mitt alias @jberndes Länk

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”