Så var det publicerat och alla 95 fotografer som deltog i Fotomaraton som Fotosöndag anordnade har nu börjat att publicera sina bilder. Det var 6 teman på 6 timmar och jag valde att stanna hemma eftersom vår dotter var sjuk (hade planerat att fotografera i Sthlm) och det var tur det, för hemma löste sig nästan alla bilder. Jag är jätte glad att jag kunde vara med på detta event och jag hoppas att det blir fler.

Här är alla bidrag från Fotomaraton 25 februari 2012

Ett stort grattis till 1:a pristagare – Peter Alexanderson, @ptrlx och 2:a pristagarna – Sebastian Skarp, Anja Hynynen, Christian Skoog och Björn Lindell.

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

Här kommer mina bidrag till Fotomaraton.

1. Rytm

Här fotograferade jag Mias berimbau. Ett brasilianskt sträng instrument. (Wiki)

 

2. Krock

Hade jobbets ena bil hemma så ut med den ur garaget och fram med vår SAAB och fota en ”krock”.

 

3. Vinklat

Här såg jag direkt vd jag ville fotografera så denna bild gick jättefort att få upp på servern till @beta75 som hade hand om tekniken. Tack Karl!

 

4. Karaktär

Detta var det svåraste temat eftersom jag fastnade i mina tankar kring karaktärer och fick köra en nödlösning på COOP. Godishyllor och andra godsaker men detta var det enda som gick att använda.

 

5. Början

Det lättaste eftersom jag är nybliven förälder så blev det början på livet som kom först i mina tankar. Vår dotter Malva så klart fick vara med på sitt första Fotomaraton.

 

6. Samlad

Tänkte först fotografera min analog samling, men det kändes bättre med att få fram ett uttryck ”samlad” Men det blev ett självporträtt med kombination samlade snäckor och samlat uttryck.

 

Tusen tack Mia (min fantastiska fru) för all hjälp och feedback jag fick under denna dag! Älskar dig!