Skip to content

La luna

Återigen har jag varit ute och jagat fullmånen. Mycket naturbilder blev det samtidigt när jag var ute vid Stendörrens naturreservat i kväll. Fantastisk kväll och månen är lika vacker som alltid. Hade tur med molnen som inte skymde den.

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

3 Comments

  1. Hej Joakim! Vi träffades på Vätö härom lördagen o snackade lite fotografi. Gillar det du gör, inte minst naturbilderna. Ska försöka mig på fotosöndag nu,efter ditt tips. Kolla gärna förbi på min in ogni senso-blogg, även om jag har en bit kvar till din standard så tar vi lite olika typer av bilder. Kommer hänga här lite för inspiration! // Martin

  2. What a great post! Yes, there are plenty of family members, but the ones living in the house sometimes are the last to “get it.” I was clueless about drug and alcohol addiction before the “crazies” came into my home. (That what I call them). What I didn’t understand at the time was that our son’s addiction was changing our family unit as we knew it. Thankful for Ala-non and what it has meant to us. Keep sharing . . .

  3. Crazy weather CA is having!! I understand meat and potatoes hubby, mine is the same way!! Drives me bonkers with all his meat he wants! I hope your Hubby will enjoy the potato chips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.