Skip to content

La luna

Återigen har jag varit ute och jagat fullmånen. Mycket naturbilder blev det samtidigt när jag var ute vid Stendörrens naturreservat i kväll. Fantastisk kväll och månen är lika vacker som alltid. Hade tur med molnen som inte skymde den.

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

Dela här Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrShare on Google+

One Comment

  1. Hej Joakim! Vi träffades på Vätö härom lördagen o snackade lite fotografi. Gillar det du gör, inte minst naturbilderna. Ska försöka mig på fotosöndag nu,efter ditt tips. Kolla gärna förbi på min in ogni senso-blogg, även om jag har en bit kvar till din standard så tar vi lite olika typer av bilder. Kommer hänga här lite för inspiration! // Martin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *