Vila i frid Magnus

augusti 13 Av Joakim Berndes

Det känns ofattbart att Magnus inte längre finns med oss. Jag träffade honom första gången 2009 då Akta Huvudet projektet hade sitt pilotår och börja arbeta med Magnus och Unga KRIS i april från Stockholm och pendlade tillfälligt till Uppsala för träffar och avstämning med koordinatorn. Vi träffades lite på möten och andra projektträffar i och med arbetet med Akta Huvudet. Senare blev jag IT ansvarig på KRIS Riksförbund och träffade Magnus nästa varje gång han var nere med sina medlemmar från Uppsala i Stockholm. Oftast med ett leende och oftast kom han för sent in på kontoret och skrattade över att han var lite sen. Men det för att han väntade på sina medlemmar. Dom var alltid viktiga för honom, och han såg alltid till att dom fick följa med.

Vi reste till Vitryssland tillsammans där vi fick många härliga stunder och skratt ihop. När vi var i Italien så såg vi Johannes dricka espresso för första gången och hela foajén undrade vad han gjorde när skratten ekade.

Ja, många härliga minnen har jag från dig Magnus och jag kommer alltid att minnas dig som en varm och snäll människa som oftast tänkte på alla andra än dig själv.

Varför kom du inte för sent upp till himlen också?

Vila i frid min vän.

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

 

Allt material är skyddat enligt upphovsrättslagen!