Skip to content

Fotoutflykt

I söndags så var vi i Nyköpings Fotoklubb i Stockholm på fotoklubbsutflykt. Vi började med att besöka Fotografiska där vi blev hänförda av Christer Ströholm, Maria Friberg, Johan Willner, Eddie Adams fotografier. Sen gick vi en promenad runt söder och tog lite bilder innan vi avslutade med en lunch på Folkkungagatan. Vi hade otur med vädret så det blev tyvärr väldigt få bilder. Här kommer några bilder från utflykten i alla fall.

Sista bilden heter Världspremiär. Det är mitt bidrag till Fotosöndag tema ”I min fantasi

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

Dela här Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrShare on Google+

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *