Beat Box

1983 började jag att spela på Brännaborg i Härnösand. Bara första halvtimmen innan ”Nollan” klev på som var discjockey. Jag missade två stycket discon från 1983 till 1986, ena var en nyårsafton då mamma hade besök och den andra gången var jag hos mina morföräldrar på ett sportlov. Efter 3 år som lärling så fick jag tag över rollen som discjockey på heltid och mitt gesällprov var att spela på Nollans bröllop.

Idag har jag ca 400st 12″ 250st 7″ vinyler, buntar med CD:s i plastfodral och 65.000 stycken MP3 filer som jag samlat på mig från min storhetstid som DJ. Jag slutade spela runt 2002 och sista åren var det väldigt sällan och endast bara speciella gig som jag själv tyckte var roliga.

Denna veckas tema Nostalgi får mig att tänka tillbaka på tiden då jag kallade mig för:

Jay Funk K

Jay efter Jocke, Funk för att jag var så cool, och K efter Leila K som var superstor med Got to get då när jag skapade mitt artistnamn. Katarina Eriksson (numera Di Leva) kom på detta namn på den tiden hon sjöng och dansade hip-hop på Brännaborg och Metropol.

Detta är mitt bidrag denna vecka till Fotosöndag tema Nostalgi. Här är bidraget och de andra på Fotosöndagsgruppen på Flickr.

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

Beat Box

Beat Box