Sitter och förbereder mig lite för arbetet i morgon. Då sak jag och Mikael åka ner till Linköping för att fotografera Maria Moraes till ett bokomslag och tre stycken hårmodeller. Laddar gör jag bäst genom att titta på andra fotografer, får idéer och inspiration inför en kommande plåtning. Ska bli spännande att få träffa lite nya människor och få träffa Maria igen. Jag tog några porträtt bilder av henne i somras till hennes blogg som hon blev jättennöjd med. Så jag hoppas hon blir lika glad denna gång.

Avslutar med att önska er alla en trevlig helg med en bild på min fru när vi var i Portugal 2009.

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

 

Mia i Portugal

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.