Kamera & Bild Grand Prix 2013 Etapp 4

april 12 Av Joakim Berndes

Efter en 20:e plats för min bild Nightwalker i Kamera & Bilds Grand Prix Etapp 2 så har jag fått lite blodad tand faktiskt. Tittar lite extra efter en speciell bild, men jag har tyvärr inte den bildbanken och det materialet att jag känner att det finns några riktiga ”wow”-bilder. Men det som jag tar med i denna omgång är en blandning av två (Sandy stripes och Oliver II) som jag tycker är riktigt bra, personliga favoriter, och tre som jag vill se om det uppmärksammas (Amore, Maria längtar, Plattan). Bilden ”Maria längtar” vann första pris i Scandinavian Photo tävlingen men då var den i färg.

I denna etapp är Jimmy Wixström domare och han gillar färg, dokumentärt, människor, oskärpa och många detaljer så jag har väl inte direkt valt efter hans önskemål direkt.

Men detta med Grand Prix för mig är ett sätt att få inspiration och se om jag har en talang inom fotografi för att kunna fördjupa mig inom ett specifikt område. Det blir mer och mer porträtt och natur och om något år så är det nog bara en av dom skulle jag tro.

Har du inte skickat in bilderna så gör det innan den 14 april. Klicka här

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”