Almedalen 2013 - Fotobok

Almedalen 2013

december 5 Av Joakim Berndes

Nu finns fotoboken om KRIS & Unga KRIS i Almedalen 2013 på nätet. Nedan kan ni se KRIS & Unga KRIS schema inför Almedalen och det var en hektiskt vecka. Från klockan sju på morgonen till klockan åtta – halv nio var det aktiviteter och händelser som det skulle vara delaktiga i. Men i god KRIS anda och med mycket energi visade KRIS & Unga KRIS vad deviserna hederlighet, drogfrihet, kamratskap och solidaritet står för.
Jag är otroligt tacksam att jag fick vara med under dessa dagar och fånga deras arbete och nu kunna sammanställa allt i en fotobok.

Klicka på denna länk för att komma till Blurb Books: http://blur.by/1bJDD9Z

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

Almedalen 2013 - Fotobok

Almedalen 2013 – Fotobok