Closeup

Grand Prix 2014 Etapp 1

januari 10 Av Joakim Berndes

Då var det äntligen dags igen för Kamera & Bilds Grand Prix! Förra året blev det två omnämnanden och 1o poäng på Oliver III bilden som ni sett så många gånger. I år tävlar jag individuellt och i lag. Just nu är inte laguppställningen klar än, men jag återkommer med detta senare. Det har varit full fart hemma med lilla Viggo som glädjer oss varje dag tillsammans med Malva så det har inte blivit så mycket tid för fotografering men det blir mer i år. Jag gör ett ”Projekt 365” (EnBildOmDagen) som visas på min Facebook och Flickr sida bland annat i år. Nog om detta nu är det dags att satsa på Grand Prix 2014 och här kommer mina bidrag till första etappen.

Mycket nöje!

// Fotograf Joakim Berndes
”Lumine captis – Capture the light”

1. Closeup
2. Dopet
3. Färggrann
4. Sandy steps
5. Skrea strand

 

Här är alla länkar till Grand Prix 2014.

Tävla i Grand Prix 2014 här.

Ladda upp bilder.

Domarpresentationer.

Etappvinnare.

Laguppställning.