Nytt samarbete med Aktiv Aqua

oktober 10 Av Joakim Berndes

Den här veckan påbörjade jag ett samarbete med Aktiv Aqua i Nyköping som har en mängder olika tränings aktiviteter. Det är allt från gravidvattengympa, bootcamp, det senaste med XCO till rena core pass och mycket mer. Samarbetet erbjuder alla som är med på deras aktiviteter 10% rabatt på alla mina fotograferingar och dessutom kör jag två helt nya fotoerbjudanden för alla i och med detta. Jag ser verkligen fram emot detta samarbete och jag hoppas det blir långvarigt.

Är du intresserad av vad Aktiv Aquas utbud av träningspass och aktiviteter så klicka på länken här: Aktiv Aqua

Mycket nöje!
// Joakim Berndes

FOTOERBJUDANDE!

PORTRÄTTFOTOGRAFERING
3 st 30×40 förstoringar (utan ram)
1 st CD med 10 st bilder
Pris: 1.500:-

GRAVIDFOTOGRAFERING
3 st 30×40 förstoringar (utan ram)
1 st CD med 10 st bilder
Pris: 1.500:-