Skip to content

Analogt

Då och då tar jag fram min analoga Canon A-1 med en 100mm f/2,8 monterad. Det är min favorit kamera och glugg. Jag önskar jag kunde komma ut med den oftare men det kommer säkert när jag har mer tid. Men hemma så ligger den framme och väntar på ljuset. För då jobbar jag som bäst med den. Här är Malva som sitter framför ett fönster när solen ligger på och det är så ljuvligt att få fånga barnen på bild med denna utrustning.

Mycket nöje!

// Joakim Berndes

2 Comments

  1. So excited I found this article as it made things much queikcr!

  2. Tuba; jo.Tog; nei.Når sant skal sies, tuba har vel aldri vært noen favoritt. Det er jo liksom ikke så veldig mye tiltalende med det i det hele tatt. Det eneste som ikke er tiltalende med tog er at folk ofte sloucher istedet for å gå. Når man går har man fremdrift. Noe annet vil få Newton til å velte seg i grava; og det vil vi ei.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *