Scandinavianphotographers på Instagram Dag 2

augusti 4 Av Joakim Berndes

Andra dagen jag administrerar @ScandinavianPhotohgraphers på Instagram. Idag SVARTVITT. Det blir lite olika motiv och inget direkt tema. Svartvitt är ju något som väldigt många fotografer uppskattar.

https://instagram.com/scandinavianphotographers

Mycket nöje!

// Joakim Berndes

Här är dagens bilder. Sista bilden laddas upp här efter den är publicerad på Instagram.

I början av sommaren blev jag tillfrågad av Scandinavian Photo om jag ville administrera deras nya Instagramkonto @scandinavianphotographers under vecka 32. Svaret var enkelt, och jag kände mig ärad över att jag skulle få dela med mig av mitt arbete och många andra bilder som jag tagit genom åren. Följ gärna det kontot för att bli inspirerad av andra fotografer framöver.