Tack

På den här sidan vill jag tillägna ett speciellt tack till några personer.

Mia Berndes ”Min fantastiska fru” 

Mia ger mig ett otroligt stöd och ger mig många goda råd om mitt fotografiska arbete, hon är även ett bollplank för mina idéer och har tålamod med mitt fotograferande och nattliga redigerande framför Macen. Jag älskar dig Mia!
www.miaberndes.com

Daniel Hägglund ”Master Designer Of Fine Arts & VD OMB” 

Daniel (min broder) har gjort min logotype och hjälper mig med allt inom det grafiska. En virtuos inom det grafiska och har haft en egen t-shirt collection i Japan.
www.danielhagglund.com

Mikael Gustavsson ”Fotograf” 

Mikael är min fotografiska mentor inom analog fotografering och mörkrums framkallning, han var även min klubbkamrat på MGFK (Midsommargårdens Fotoklubb). Vi tillbringar många timmar tillsammans och tack vare honom har jag lärt mig framkallningen. Det han inte kan om mörkerrum är inte värt att veta.
www.photomemories.se

Magnus Attefall ”Webbstrateg” 

Magnus satte upp min första WP sida och är den som ser till att jag kopplar på rätt saker mot sociala medier för att visa mina alster för rätt människor. En klippa inom IT och svarar alltid tålmodigt på mina nattliga frågor.
blogg.attefall.se

Mikael Nilsson ”VD Kontors Companiet” 

Mikael är den enda som jag använder inom tryck och profilkläder. Toppkvalitet varje gång och han är snabb. Han har sett till att jag har visitkort, flyers med mera. 
www.kontorscompaniet.se

Från hela mitt hjärta ett stort tack till er alla!


4 kommentarer på ”Tack”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.